Algemene info

De gezondheid van je ogen staat voorop.  Goed zicht is natuurlijk heel belangrijk voor jou maar het is onze taak om ervoor te zorgen dat je veilig lenzen kan dragen, op korte én op lange termijn.  

Lenzen moeten aangepast zijn aan jouw manier van leven en werken en niet andersom.  De ene persoon wil lenzen voor volledige dagen, gevuld met veel online meetings en nabijwerk en de andere persoon wil lenzen om te sporten of tijdens de weekends.  

Ook gevoelige of droge ogen hebben meer nood aan specifieke persoonlijke oplossingen.  Hier nemen we uitgebreid de nodige tijd voor om dit te onderzoeken en de juiste lenzen te laten uitproberen.  

Sommige ogen hebben maatwerklenzen nodig zodat niet alleen de ogen beschermd worden maar ook dat de visuele prestaties optimaal zijn.   
Wij gaan altijd op zoek naar de meest optimale oplossing voor jou!

Ons team, dat klaarstaat van dinsdag t/m zaterdag, adviseert daarom regelmatig jouw ogen te laten nakijken.

Wij werken ook mee aan onderzoek voor Bausch&Lomb, Alcon, Cooper Vision, J&J en een aantal maatwerklabo's.
Bij een nieuwe contactlenslancering hebben alle lenzen en producten de juiste CE-normering en een FDA-goedkeuring. Zo kan je deze lenzen en producten reeds gebruiken voor ze op de markt komen, zonder enig risico.

Ons team blijft steeds bijstuderen om de meest recente ontwikkelingen op de voet te volgen. 
Onze optometristen spreken zelf regelmatig op congressen over de nieuwste lenstypes en de ervaringen met specifieke lenzen. Zodoende zijn wij, en dus ook jij, steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wil je weten of contactlenzen iets voor jou zijn? Maak een afspraak of neem dan contact met ons op.