Algemene info

Onze visie

Alle teamleden van Contactlens Studio zijn absoluut gespecialiseerd in het aanpassen van allerlei soorten contactlenzen. Dit concept is uniek in België.

Wij zijn op de hoogte van de allernieuwste lenzen en vloeistoffen voor jouw ogen. Of deze nu ‘standaard’ lenzen nodig hebben of eerder maatwerk. Wij gaan altijd op zoek naar de meest optimale oplossing voor jou!

Contactlenzen evolueren heel snel, er komen jaarlijks nieuwe lenzen op de markt die meer zuurstof doorlaten, beter bevochtigen en een beter zicht geven.

Wij adviseren dan ook om regelmatig jouw ogen te laten nakijken zodat je steeds de meest optimale lenzen voor jouw ogen gebruikt.

Als gespecialiseerd centrum voor contactlenzen zijn we hier steeds van op de hoogte omdat we samenwerken aan onderzoek voor Bausch&Lomb, Alcon, Cooper Vision en J&J. Zo geven onze optometristen lezingen op congressen over resultaten van deze studies. Zodoende zijn we, en dus ook jij, steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Bij een nieuwe lancering hebben alle lenzen en producten de juiste CE-normering en een FDA-goedkeuring. Zo kan je deze lenzen en producten reeds gebruiken voor ze op de markt komen, zonder enig risico.

Wil je weten of deze iets voor jou zijn? Neem dan contact met ons op.

Indien je reeds Servicepack  klant bent, gelieve eerst contact op te nemen zodat wij jouw account kunnen activeren. Alleen zo kan je blijven geniet van al je voordelen.