Onze werkwijze

Alle teamleden van Contactlens Studio zijn gespecialiseerd in het aanpassen van allerlei soorten contactlenzen. Dit concept is uniek in België. Wij zijn op de hoogte van de allernieuwste lenzen en vloeistoffen voor jouw ogen. Of deze nu ‘standaard’ lenzen nodig hebben of eerder maatwerk; wij gaan altijd op zoek naar de meest optimale oplossing voor jou!

Contactlenzen evolueren heel snel. Er komen jaarlijks nieuwe lenzen op de markt die meer zuurstof doorlaten, beter bevochtigen en een beter zicht geven. Wij adviseren dan ook om regelmatig jouw ogen te laten nakijken zodat je ogen steeds de meest optimale lenzen hebben.

Als gespecialiseerd centrum voor contactlenzen blijven we steeds van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte omdat we samenwerken aan onderzoek voor Alcon, Bausch&Lomb, CooperVision, Johnson&Johnson en een aantal maatwerklabo’s. Zo geven onze optometristen lezingen op congressen over resultaten van deze studies. Zodoende blijven wij, en dus ook jij, steeds geïnformeerd over de recentste en meest geavanceerde lenzen en technieken. 

Bij een nieuwe lancering hebben alle lenzen en producten de juiste CE-normering en een FDA-goedkeuring. Zo kan je deze lenzen en producten reeds gebruiken voor ze op de markt komen, zonder enig risico.

Wil je weten of deze iets voor jou zijn? Neem dan contact met ons op.

Ons team