Lenzen

Eens je contactlenzen begint te dragen, kan je niet meer zonder. Daarom is het belangrijk om altijd voldoende contactlenzen in huis of bij te hebben.

Bij Contactlens Studio hebben we een uitgebreid aanbod zachte daglenzen, 2-wekelijkse lenzen, maandlenzen en kleurlenzen waarmee jij steeds verder kan. Kies de juiste lenzen, jouw sterkte, het aantal doosjes en bestel online.

Lenzen online bestellen

Bij Contactlens Studio vind je een ruim aanbod contactlenzen terug. Je hebt keuze uit diverse merken, als Acuvue®, Biotrue®, DAILIES® Cooper Vision, FreshLook®,…. Daarnaast vind je ook diverse soorten contactlenzen terug: daglenzen, maandlenzen en 2-wekelijkse lenzen.

Bestel je lenzen eenvoudig online of maak een afspraak in onze winkel. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw ogen.

Daglenzen kopen

​Ben je op zoek naar lenzen die je meer vrijheid en flexibiliteit bieden? Dan zijn daglenzen de oplossing die je zoekt. Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je één dag kan dragen en daarna gewoon kan weggooien.

Daglenzen zijn ideaal als je heel hygiënisch wil omgaan met je lenzen en/of als je heel mobiel bent. Daarnaast zijn ze perfect om te combineren met een bril en om sporadisch te gebruiken, zoals op vakantie of tijdens het sporten.

2-Wekelijkse lenzen kopen

2-Wekelijkse lenzen zijn zachte contactlenzen die je gedurende twee weken kan dragen. Dit maakt 2-wekelijkse lenzen ideaal voor lensdragers die hun lenzen sneller willen vervangen om een optimaal comfort en zicht te behouden.  2-wekelijkse lenzen worden ’s nachts bewaard in een lenzenpotje met verse lensvloeistof.

De juiste lenshygiëne en het correct gebruik van je lenzen en lensvloeistof heeft rechtstreeks effect op het comfort en zicht met de lenzen en dus ook op de gezondheid van je ogen.

Klaar om 2-wekelijkse lenzen te bestellen? Vergeet dan zeker niet om ook lensvloeistof aan je winkelmandje toe te voegen. 2-wekelijkse lenzen worden ’s nachts  namelijk – net zoals maandlenzen –bewaard in een lenzenpotje met lensvloeistof. Het lenzenpotje hoef je tevens niet apart bestellen, dit is altijd bij de bus lensvloeistof inbegrepen.

verzending gratis voor Servicepack klanten

Maandlenzen kopen

Maandlenzen zijn zachte contactlenzen die je maximaal 30 dagen kan dragen. Maandlenzen zijn ideaal als je elke dag je lenzen draagt en kiest voor een optimaal comfort en zicht. Net zoals 2-wekelijkse lenzen bewaar je maandlenzen ’s nachts in een lenzenpotje met verse lensvloeistof. De juiste lenshygiëne en het correct gebruik van je lenzen en lensvloeistof heeft rechtstreeks effect op het comfort en zicht met de lenzen en dus ook op de gezondheid van je ogen.

Laat je ogen meten en controleren door een optometrist

Ben je niet meer zeker of jouw contactlenzen nog de juiste sterkte hebben? Of heb je het gevoel dat je huidige contactlenzen niet helemaal de juiste zijn? Dan helpen wij je graag met een grondige oogmeting en contactlenscontrole om de beste contactlenzen voor jou te vinden. Maak een afspraak en kom langs!

Maak een afspraak

Bespaar op al je contactlensaankopen

Heb jij de voordelige, groene prijzen in onze webshop ook al gezien? Deze prijzen zijn één van de vele speciale voordelen voor onze Servicepack klanten.

Wil jij ook graag je contactlenzen voordeliger aankopen én tal van andere voordelen genieten zoals gratis oogcontroles en lenstesten? Kom langs in onze winkel of contacteer ons om ook Servicepack klant te worden.