Daglenzen

Daglenzen blijven één van de meest populaire soorten contactlenzen en met goede reden. Daglenzen geven je de vrijheid en flexibiliteit om lenzen te dragen, waar en wanneer je maar wil. Ben je veel onderweg? Heb je een actieve levensstijl? Of draag je eigenlijk helemaal niet zo vaak lenzen? Dan zijn daglenzen voor jou een praktische oplossing to go.

Ontdek hieronder onze topmerken voor de beste daglenzen zoals Alcon, Bausch&Lomb, Cooper Vision en Johnson & Johnson en bestel jouw daglenzen vandaag nog. Nog niet zeker welke daglenzen of welk merk je het beste kan bestellen? Dan kan je ons altijd vrijblijvend contacteren of meteen een afspraak maken. Wij helpen je graag de juiste daglenzen te kiezen.

Wanneer daglenzen kiezen?

Daglenzen zijn nog steeds een van de meest gebruikte en verkochte soorten contactlenzen. Dit is ook niet verwonderlijk, aangezien daglenzen ideaal zijn voor:

Voor beginners en twijfelaars

Als je nog nooit contactlenzen hebt gedragen of als je nog twijfelt of je wel contactlenzen wil nemen, zijn daglenzen de ideale instapoplossing. Daglenzen zijn veruit de goedkoopste contactlensoplossing op de markt om af en toe te dragen. Voor daglenzen reken je vanaf 1 euro per paar.

Bij een voorkeur voor extra hygienisch gebruik van lenzen

Daglenzen zijn ideaal als je heel hygiënisch wil omgaan met je lenzen of als je heel veel last hebt van vervuiling met de daarmee gepaarde neveneffecten zoals droogte, last... Ook wanneer je veel reist, is dit een compacte en veilige manier van lensdragen.

Voor mensen met een actieve en drukke levensstijl

Sport en/of reis je veel? Ben je veel onderweg voor je werk en/of in je vrije tijd? Of ben je gewoon altijd druk in de weer? Dan kan het al eens gebeuren dat je dingen vergeet of over het hoofd ziet, zoals het meenemen van je lensvloeistoffen of lenzenpotjes. Door daglenzen te gebruiken moet je voor je contactlenzen aan een pak minder zaken denken. Is de dag voorbij? Of wil je je lenzen uitdoen? Dan kan je deze gewoon meteen weggooien en klaar.

Voor mensen die niet vaak lenzen dragen

Draag je eigenlijk altijd een bril? Heb je geen nood aan contactlenzen maar is het af en toe wel handig om deze in te doen of bij de hand te hebben? Of vind je het handiger om te sporten of te reizen of uit te gaan met contactlenzen? Door daglenzen te bestellen kan je sporadisch contactlenzen dragen wanneer het jou het beste uitkomt en zo hou je ook de prijs beperkt en het draagcomfort optimaal.

Welke soorten daglenzen zijn er?

Daglenzen vind je in verschillende soorten en helpen verschillende oogafwijkingen corrigeren, zoals verziendheid, bijziendheid of astigmatisme of een combinatie van voorgaande.  Bij Contactlens Studio kan je kiezen tussen diverse merken, waaronder ACUVUE®. Biotrue®, Clarity 1 Day, DAILIES®, My Day, Precision 1, Ultra 1 Day…

Wat zijn de kosten van daglenzen?

De prijs van daglenzen hangt af van het merk, de kwaliteit en het aantal daglenzen in de verpakking uiteraard. Voor daglenzen reken je vanaf 1 euro per paar.

Over het algemeen zijn daglenzen iets prijziger dan 2-wekelijkse- of maandlenzen, vooral omdat je er natuurlijk meer van neemt. Draag je je lenzen niet elke dag? Dan zijn daglenzen steeds de interessantere optie, zowel op vlak van prijs als hygiëne en comfort.

Kies je voor daglenzen, dan hoef je uiteraard ook geen geld meer uit te geven aan lenzenvloeistof en dergelijke.

Hoe lang kan je daglenzen dragen?

Daglenzen draag je, zoals het woord zelf het zegt, éénmalig. Daarna gooi je ze gewoon in de vuilbak om de volgende keer een nieuw paar te gebruiken.

De meeste daglenzen zijn zo gemaakt dat je ze de volledige dag aan een stuk kan dragen, zodat je ze van ’s ochtends vroeg tot s’ avonds gewoon kan inhouden.

De beste daglenzen aan de beste prijs

Als klant kan je genieten van ons uniek Servicepack formule. Met deze all-in-one lenzenabonnement koop je je daglenzen aan de beste prijs én kan je extra profiteren van andere voordelen. Ontdek alle mogelijkheden of contacteer ons vrijblijvend om jouw persoonlijke voordeel te ontdekken.

Toch meer fan van 2-wekelijkse lenzen of maandlenzen? Onze contactlensspecialisten vertellen je er alles over.