DAILIES TOTAL1® for Astigmatism 30P

€ 47,00 € 42,30

De DAILIES TOTAL1® for Astigmatism daglens werd ontwikkeld voor contactlensdragers die een superieur comfort willen van bij het begin tot het einde van de dag en de lenzen vele uren per dag wensen te dragen. Dankzij de unieke combinatie van de Water Gradient Technologie en SmarTears® Technologie en de uitzonderlijke zuurstoftransmissie van het silicone hydrogel materiaal voelen deze lenzen zijdezacht aan gedurende de hele dag. Dit resulteer in een scherp zicht en wittere, gezonde ogen.

Het bewezen Precision Balance 8|4 lensontwerp zorgt voor een stabiel en helder zicht voor astigmaten en helpt de interactie met het ooglid te verminderen. Hierdoor bieden de lenzen een optimale passing en positioneren ze zich gemiddeld in minder dan 60 seconden. Dailies Total1 for Astigmatism daglenzen beschikken over een UV-filter die de ogen voor 90% beschermt tegen de UVA- stralen en zelfs tot 99% tegen de UVB stralen.

Wie kiest voor daglenzen, kiest bovendien voor de meest hygiënische manier van lensdragen en dagelijks een frisse start met een nieuw paar lenzen.

Links
Rechts
Specificaties
Merk DAILIES®
Fabrikant Alcon
Lenstype soft
Draagtijd 1 dag
Operation torisch
Geometrie unifocaal
Materiaal Delefilcon A
UV-filter class I UV blocking
Zuurstofdoorlaatbaarheid 127 Dk/t
Bevochtiging 100% aan oppervlak + 33% binnenin
Prijs voor Servicepack Plus klanten
Servicepack