Buitengewone lenzen

Niet iedereen heeft ogen die in een ‘standaard’lens passen. Iedereen is anders, dus ook ieders ogen hebben andere noden.

Welke lenzen passen bij mij?    
Sommige ogen zijn droger, sommige ogen hebben een iets specialere afwijking.  Andere ogen passen dan weer beter bij een heel specifiek lensmateriaal enzovoort. Het is daarom niet altijd simpel om de meest geschikte lenzen te vinden.

Laat je toch niet te snel ontmoedigen, want gelukkig is er een breed scala aan lenzen op de markt. Er bestaat namelijk een groot assortiment aan zachte én harde lenzen. Daglenzen, tweewekelijkse lenzen, maandlenzen, maatwerklenzen, vormstabiele lenzen, keratoconus lenzen, sclerale lenzen, nachtlenzen, iris paint lenzen…noem maar op! En dit alles bestaat dan nog eens in verschillende sterktes, kromming en andere parameters.

Waar maken wij als contactlens Studio het onderscheid
Daarom dat wij bij Contactlens Studio steeds een volledige oogcontrole doen en niet alleen de sterkte controleren. We meten de ogen op en bekijken samen met jou het voorsegment van je oog (en dit laatste mag je letterlijk nemen).  We maken beelden en filmpjes van jouw ogen en overlopen dit dan samen met jou. We kijken de sterkte na, maar ook de kromming van jouw hoornvlies, de tranenfilm, de oogdominantie, de oogleden, de benodigde leessterkte enzovoort.

Tijd voor een volledige oog check-up? Maak dan een afspraak!