Meet the team

Hey hey, welkom op onze blog!

Hier kan je telkens onze laatste contactlensnieuwtjes en -artikels terugvinden. Zo ben je ook steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze contactlenswereld.

Maar allereerst, laten we onszelf eerst nog even aan jullie voorstellen!

Ann

Zij ademt contactlenzen!
Wanneer ze niet in Contactlens Studio staat, dan trekt ze haar loopschoenen aan, gaat ze dineren met vrienden of wat cultuur opsnuiven. Haar specialisatie: het gevoelige oog.

Kathleen

Met haar ruime kennis door jaren aan de zijde van oogarts-specialisten te werken, maakt ze al sinds 2007 een deel uit van Contactlens Studio. Een extra opleiding of congres gaat ze nooit uit de weg. Naast het werk geniet Kathleen van het gezelschap van haar man en twee dochters, ontspant ze op een etentje met vrienden of speelt ze een partijtje tennis.

Floriane

Een rustige, empatische en klantgerichte optometrist die klanten steeds op hun gemak kan stellen. Wanneer ze niet aan het werk is bij Contactlens Studio, houdt ze zich bezig met creatieve projectjes, thaiboks en Afrikaanse dans. Voor spontane uitjes met vrienden is Floriane ook altijd te vinden.

Gitte

Gitte is, naast optometrist, de handige harry en de organisator bij Contactlens Studio. Ze is een echt groepsdier en houdt enorm van een lekkere cocktail en avontuurlijke tripjes. In haar vrije tijd kan je haar ook terugvinden op het hockey- of padelveld. Gezellige avonden met vrienden zal ze nooit afslaan!

Jeline

Als net afgestudeerde optometrist, is Jeline de nieuwste aanwinst van het Contactlens Studio team. Met veel geduld helpt ze je graag verder met je contactlensaanpassing. Daarnaast houdt ze ook het overzicht in de bestellingen. In haar vrije tijd gaat ze graag op weekend met haar vriend of kan je haar terugvinden met vrienden voor een gezellig avondje tafelen.

Wij zien jullie heel graag terug bij een contactlenscontrole.
Tot binnenkort!