Meet the team

Het is al even geleden dat we ons team hebben voorgesteld. Omdat ons team het afgelopen jaar een uitbreiding heeft gekend, doen we dit met alle plezier nog eens opnieuw!

Ann

Net geen 30 jaar geleden gestart met Contactlens Studio, samen met Katherine. Ondertussen zijn Kathleen en Ann reeds enkele jaren de 2 sterke schouders van Contactlens Studio.
Ann houdt van uitdagingen om ‘de juiste lens met de mens’ te koppelen. Ze vindt het ook zalig om haar kennis en ervaring te delen met het team en samen met hen te zoeken naar ieders ‘extra’ talenten. 
Al enkele jaren werkt ze, als optometrist, ook bij een oogartsenpraktijk.

Kathleen

Na 10 jaar te werken als medewerker in Contactlens Studio staat Kathleen nu aan de zijde van Ann. Mede door het werk in het ziekenhuis met verschillende oogartsen en het behalen van het postgraduaat orthoptie heeft Kathleen een brede medische kennis.  Deze is nodig voor de ogen die wat meer oogzorg nodig hebben. 
Na de uren houdt ze van haar gezin, theater, een gezellig etentje met vrienden en sporten met vriendinnen

Gitte

Als optometrist gaat Gitte geen enkele zoektocht uit de weg naar een optimale correctie. Daarnaast neemt ze ook de rol van handige harry en de organisator op zich bij Contactlens Studio. Ze is een echt groepsdier en houdt enorm van culturele en avontuurlijke tripjes. In haar vrije tijd kan je haar ook terugvinden op het hockey- of padelveld.

Jeline

Met veel geduld helpt deze optometrist je graag verder met je contactlensaanpassing van A tot Z. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met onze blog en het beheer van de afspraken. In haar vrije tijd gaat ze graag op weekend met haar vriend of kan je haar terugvinden met vrienden voor een gezellig avondje tafelen.

Sheila

Ze zoekt als optometrist samen met de klant naar de beste oplossing. Het vinden van de oplossing op maat van de klant geeft haar veel voldoening. Achter de schermen volgt ze nauwgezet de bestellingen verder op. Sheila gaat graag sporten en uit eten. Komende jaren staat Scandinavië op haar reisagenda.

Thibo

Bij deze enthousiaste, leergierige West-Vlaming zit de passie voor optometrie en contactlenzen in de genen. Na zijn opleiding optometrie in Brussel heeft hij zich nog twee jaar verdiept in contactlenzen in Nederland. In zijn vrije tijd kom je hem onderweg tegen achter zijn camera lens, in zijn oldtimer, op de koersfiets of gewoon ergens in een cafeetje. 

Wij zien jullie heel graag terug bij een contactlenscontrole.
Tot binnenkort!